Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Yenilikçi Sağlık Girişimi (Ihi) Ihi 6 Ve Ihi 7 Çağrıları Bilgi Günü

15/12/2023 13:33:13 - 15/12/2023 14:16:57 - 92 Okunma

Değerli Araştırmacılar,

Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) kapsamında açılacak olan IHI 6 ve IHI 7 çağrılarıyla ilgili ayrıntılı bilgilerin paylaşılacağı ve potansiyel ortakların belirlenmesi ve konsorsiyum kurulmasına yönelik sunum yapma (pitching) imkanının verileceği çevrim içi bir bilgi günü gerçekleşecektir.

Kayıt: Etkinlik kapsamında çağrılarla ilgili yapılan bilgi günü sunumları takip etmek ve pitching oturumunda sunum yapmak için mutlaka kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Etkinlik ajandasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bilgi Günü10-16 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek olan bilgi günü kapsamında tek aşamalı ve iki aşamalı çağrı başlıkları anlatılacak, başvuru kuralları ve proje bütçesinin hazırlanmasına yönelik oturumlar gerçekleştirecektir. Ayrıca katılımcılardan gelen sorular yanıtlanacaktır.

Sunum Yapma (Pitching) Oturumu23-25 Ocak 2024

Etkinlik kapsamında yeni iş birlikleri kurmak ve konsorsiyumda yer almak için pitching sunumu yapabilirsiniz.

Sunum yapmak için 12 Ocak 2024 tarihine kadar kayıt yaptırılması gerekmekte olup, sunumla ilgili yönlendirmelere link üzerinden erişebilir, sunum şablonuna buradan ulaşabilirsiniz.

IHI çağrıları bilgi günü platformu profil oluşturmak, ortak aramak ve konsorsiyum kurmak için toplantı ayarlanmak vb. amaçlar için çağrı kapanış tarihine kadar açık kalacaktır.

Ortak arama sürecini kolaylaştıran önemli tavsiyelere link üzerinden erişebilirsiniz.

Önemli hatırlatmaIHI-5 çağrıları (son başvuru tarihi 16 Ocak 2024)  için başvurular devam etmekte olup, bu çağrılara yönelik gerçekleşmiş olan etkinlikte yapılan sunumlara ve kayıtlara link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca hala açık olan ortak bulma platformu üzerinden birebir toplantılar yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Toplantı ayarlamalarını nasıl yapacağınızı gösteren sunuma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Çağrı dokümanlarına, başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara ve önemli dokümanlara IHI sayfasından ve Ufuk Avrupa IHI Ortaklığı sayfasından ulaşabilirsiniz.

IHI 6 IHI 7 Çağrı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.