Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Eit Food Ris Hub Çağrısı 2024-2025

22/12/2023 14:12:09 - 22/12/2023 14:12:09 - 73 Okunma

EIT Food, EIT RIS ülkelerinden gelen kuruluşları, 2024-2025 yılları arasında iki yıllık sözleşmeyle görevlendirilmek üzere, EIT Food RIS Hub’ı bu yıllar arasında yürütecek kurum/kuruluşları seçmek için tekliflerini sunmaya davet ediyor.

EIT Food, Bölgesel İnovasyon Programı'nın hedef aldığı her bir ülkede (Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Litvanya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya ve Türkiye) bir adet olmak üzere EIT Food Hub rolünü üstlenecek kuruluşlara yönelik bir çağrıya çıkmıştır.

Potansiyel EIT Food Hub’ların, bilgi üçgeni (araştırma, yükseköğretim ve iş dünyası) çerçevesinde konumlanması ve söz konusu çağrıya başvuruların sadece Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Litvanya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya ve Türkiye gibi ülkelerinde kayıtlı bulunan kurum/kuruluşlar tarafından gerçekleştirilmesi beklenmekte. Söz konusu kurum/uruluşlar kamu sektörü, STK'lar ve farklı paydaşlar arasında aktif ulusal ve uluslararası işbirliği yoluyla tarım-gıda sorunlarını çözmeye ilgi duymalıdır.

EIT Food RIS Hub için ideal yapıyatek bir kuruluş  ya da (bir kuruluş ana kuruluş olarak, diğerleri eğitim faaliyetleri veya işletme kurma faaliyetleri ve yeni girişim ekosistemi için destekleyici kuruluşlar ve isteğe bağlı şekilde Gıda Eğitmenleri uygulayıcısı olarak) en fazla üç kuruluşun konsorsiyumu örnek olarak verilmektedir.

Lütfen Çağrının İlgi Beyanı için EIT Food web sitesini ziyaret edebilir ve Başvuru süreci hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Çağrıya başvurular için son tarih 26 Ocak 2024, 23:59 CET olarak belirlenmiştir.

Söz konusu çağrı için EIT Food tarafından bir Soru-Cevap oturumu serisi düzenlenecektir. Bu nedenle, potansiyel başvuru sahiplerinin soruları için bu oturumlara katılmaları tavsiye edilmektedir.

Soru-Cevap Oturumları:

  • 20 Aralık 2023, 10.00-11.30 CET
  • 18 Ocak 2024, 10.00-11.30 CET

Oturumlara kayıt olmak için EIT Food web sitesinde yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.  

EIT Food RIS Hub Çağrısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.