Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Chips Ortak Girişimi 2024 Çağrısı Ulusal Bilgi Günü

12/01/2024 12:55:35 - 19/01/2024 12:55:35 - 73 Okunma

Sizleri, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenecek Chips Ortak Girişimi 2024 Çağrısı Ulusal Bilgi Günü çevrim içi seminerine davet etmekten mutluluk duymaktayız. Etkinlik, 24 Ocak 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Ufuk Avrupa Programı kapsamında desteklenen Ortak Girişimler'den biri olan Key Digital Technologies (KDT) Ortak Girişimi yeni adıyla ve genişletilmiş kapsamıyla Chips Ortak Girişimi olarak devam etmektedir. Chips Ortak Girişimi Avrupa yarı iletken teknolojisi ekosistemindeki araştırma, geliştirme ve imalat kapasitesini destekleyen bir kamu-özel ortaklığı olma özelliğini taşımakta olup, aynı zamanda KDT Ortak Girişimi’nin elektronik bileşenler ve sistemler hakkında devam eden faaliyetlerini desteklemeyi sürdürmektedir. İlgili Bilgi Günü, TÜBİTAK Başkanı ve Chips Ortak Girişimi Direktörünün açılış konuşmaları ile saat 11:00’de başlayacak olup, açılış konuşmalarının ardından Chips Ortak Girişimi Programlar Lideri tarafından 2024 Çağrısı hakkında bilgi verecektir. Öğleden sonra oturumu ise, Chips Ortak Girişimi’nin TÜBİTAK’ın önderliğindeki Türkiye’deki koordinasyonu hakkında verilecek bilgilerden sonra TÜBİTAK 1071 Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Artırılmasına Yönelik Destek Programı ile ilgili sunumla devam edecektir. Çevrim içi seminer, bir kamu araştırma kuruluşunu, bir büyük şirketi ve bir KOBİ’yi temsilen etkinliğe katılım sağlayacak üç ayrı konuşmacının yer alacağı “en iyi uygulama örnekleri” oturumları ile son bulacaktır.

Etkinliğe dair gündeme buradan ulaşabilirsiniz

Etkinliğimize takip eden bağlantı üzerinden kaydolabilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1krqh6kl_JQtgmFo528k1Gjb6qcuRlSU4MXYu-XS4kr0

Etkinliğe çevrim içi olarak katılmak isteyen katılımcılara Zoom giriş bilgileri etkinlikten 3 gün önce gönderilecektir.

Kayıt ve etkinliğin organizasyonu ile ilgili sorularınız için lütfen Sn. Kemal Onur Güngör k.gungor@idi.ie ve/veya Sn. Selin Doğrusöz  s.dogrusoz@idi.ie.ileiletişime geçiniz.

Chips

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.