Kirklareli Üniversitesi Proje Başvuru Süreçleri Ve E-İmza Uygulamalari Hakkinda Önemli Duyuru

05/02/2024 10:35:27 - 07/02/2024 10:35:27 - 347 Okunma

Değerli Akademisyenlerimiz,

Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi olarak, bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetlerini desteklemek amacıyla proje başvuru süreçlerinin daha verimli ve şeffaf bir şekilde yönetilmesini hedeflemekteyiz.

Üniversitemizde proje başvurularının e-imza süreçlerinin takip edilmesi, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi'nin sorumluluğundadır. Başvuru sırasında ihtiyaç duyulan e-imza talepleri,  Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından Rektörlük makamına sunulmaktadır. Talepler, web sitemizde, formlar sekmesinde yer alan Proje Bilgi Formu doldurularak e-posta ile proje@klu.edu.tr adresine gönderilmelidir. İmza süreci tamamlandığında başvuru sahibi bilgilendirilmektedir.

Başarılı projelerin duyurulması ve takip edilmesi için de Ofis ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, İş Akış Formlarını inceleyebilirsiniz.

Proje başvuru süreçlerinin daha etkin yönetilebilmesi için öncelikle Ofisimizle iletişime geçmenizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Telefon: 444 40 39/1043-1953-1009