Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

“Araştırma Bulgularını Yenilikçi Çözümlere Dönüştürmek Için Fonlar” Temalı Genel Bilgilendirme Eğitimi

08/03/2024 13:25:32 - 08/03/2024 13:25:32 - 50 Okunma

Sizleri “Araştırma Bulgularını Yenilikçi Çözümlere Dönüştürmek için Fonlar” temalı Genel Bilgilendirme Eğitimine (Çevrim içi Seminer) davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Etkinliğimiz, araştırmacılara fikirlerinin teknolojik olgunluğunu geliştirmeleri için yardımcı olacak; Avrupa fonlarından nasıl yararlanabilecekleri ve pazara giriş potansiyellerini nasıl açığa çıkarabilecekleri konularında bilgi verecektir.


Çevrim içi seminer sosyal ve toplumsal potansiyeli olan araştırma bulguları geliştirmiş yenilikçileri ve araştırmacıları hedeflemektedir. 
Etkinlikte, a) araştırma bulgularınının teknolojik olgunluğunu geliştirmek isteyen araştırmacılar için farklı fon fırsatlarına dair bilgi edinilmesi ve araştırma çıktılarının topluma ve pazara entegre edilmesinin öğrenilmesi ve b) her bir fon fırsatının nasıl değerlendirilmesi gerektiğine dair ipuçlarının anlaşılması beklenmektedir. 

Etkinliğe katılım için kayıt işlemini eksiksiz olarak tamamlamanız beklenmektedir. 


Etkinlik Kayıt: 

https://docs.google.com/forms/d/1ZlQySi4j7Lvq4gVCzWY-NBNMTMhYGsTpZdYMpM3dzqA 


Kayıt işlemini gerçekleştiren tüm katılımcılarla, etkinlik tarihinden 3 (üç) gün önce etkinliğin Zoom giriş bilgi ve bağlantısı paylaşılıyor olacaktır. 


Daha fazla bilgi için lütfen proje ekibi ile iletişime geçiniz: k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie.


Sizleri etkinliğimizde görmeyi umuyoruz!

Avrupa Fonları Genel Bilgilendirme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.