Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Avrupa Araştırma Ve İnovasyon (Ar-Ge) Günleri 2024

08/03/2024 13:43:57 - 08/03/2024 13:43:57 - 34 Okunma

Avrupa Komisyonu tarafından yıllık olarak düzenlenen, önemli bir araştırma ve inovasyon etkinliği olan Avrupa Araştırma ve İnovasyon (Ar-Ge) Günleri etkinliğinin beşincisi 20 ve 21 Mart 2024 tarihlerinde hibrit etkinlik olarak Brüksel'de gerçekleştirilecektir. Politika yapıcıları, araştırmacıları, paydaşları ve halkı bir araya getirecek etkinlik kapsamında Avrupa ve ötesinde araştırma ve inovasyonun geleceğini şekillendirmek üzere temel politika tartışmaları, finansman ve ağ oluşturma fırsatları, özel atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Bu yılki etkinlik, Avrupa'nın daha yeşil, daha adil ve daha rekabetçi hale nasıl getirilebileceği konusunda bir ortak başlığı altında AB tarafından finanse edilen başarılı araştırma ve inovasyon projelerini keşfetme fırsatı yakalamanızı sağlayacak ve bu projelerin toplumumuza olan etkilerini deneyimleme ve araştırma ve inovasyona devam edilen yatırımın önemini tartışma imkanı sunacaktır.

Etkinliğin taslak programına ulaşmak için tıklayın.

Etkinlik TÜBİTAK UİDB Seyahat Desteği kapsamına girmemekte olup kayıt ile ilgili bilgiler yakında ilgili linkten elde edilebilecektir.

 

Avrupa Ar-Ge Günleri 2024

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.