Kirklareli Üniversitesi Ufuk Avrupa Bilgi Çoğalticisi Oluşumuna Katilmiştir

26/03/2024 16:28:27 - 29/03/2024 16:28:27 - 160 Okunma

Kırklareli Üniversitesi TÜBİTAK tarafından Avrupa Birliği (AB) Ufuk Avrupa Programı kapsamında Bilgi Çoğaltıcıları (Information Multipliers-IM) oluşumuna katılmıştır.

Üniversitemiz AB Ufuk Avrupa Programı kapsamında Bilgi Çoğaltıcısı olarak Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğretim Görevlisi Çiğdem OVACI BEJİ görevlendirilmiştir.

TÜBİTAK tarafından yürütülen Ufuk Avrupa Programı Bilgi Çoğaltıcıları oluşumu kapsamında görevlendirilen kurum temsilcisi, TÜBİTAK tarafından aktarılan bilginin, kurumunun iletişim ağına ve paydaşlarına yayılmasını sağlamak ve paydaşların olası geri dönüşleri hakkında TÜBİTAK’ı bilgilendirmek, Ufuk Avrupa Programı ve Avrupa’daki diğer ilgili Ar-Ge programları çerçevesinde açılan proje çağrıları ve yayımlanan ortak arama duyuruları hakkında paydaşlarının bilgilendirilmesini sağlamak ve ilgili kurumun paydaşları ile irtibata geçerek araştırma ve yenilik fırsatlarından yararlanma konusunda teşvik etmek gibi birçok görevle yetkilendirilmiştir.

Tüm bilgi çoğaltıcılarına ve iletişim bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Link: https://ufukavrupa.org.tr/tr/turkiye-bilgi-cogalticilari

KLU Bilgi Çoğaltıcısı IM Ufuk Avrupa