Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Yenilikçi Sağlık Girişimi (Ihi) 8. Çağrıları Bilgi Günü Ve Konsorsiyum Kurma Etkinliği

31/05/2024 12:37:49 - 31/05/2024 12:37:49 - 35 Okunma

Değerli Araştırmacılar,

Sağlık alanındaki araştırma ve yenilik projelerine fon sağlayan bir kamu-özel sektör kurumsallaşmış ortaklığı olan Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) tarafından taslak aşamadaki IHI-8 çağrıları yayımlanmıştır. 

Araştırmacılara konsorsiyum kurmak için yeterli zamanı tanıyabilmek için ilgili çağrılar hazırlık aşamasında iken paylaşılmaktadır, ancak çağrılarla ilgili değişiklik olabileceği dikkatlerinize sunulmaktadır. Kurulacak olan konsorsiyumlarda, akademisyenler, sanayi sektör temsilcileri, KOBİ’ler, hasta grupları, hasta organizasyonları, klinisyenler, düzenleyiciler, yasal uzmanlar, politika yapıcılar gibi birçok aktör yer alabilmektedir.

IHI-8 Çağrısı (İki aşamalı):

Hazırlık aşamasında olan IHI-8 çağrılarına yönelik 17-21 Haziran 2024 tarihinde bir bilgi günü gerçekleşecektir. Bilgi gününde başvuru kuralları paylaşılacak, çağrılar özelinde bilgilendirme yapılacak ve çağrılarla ilgili sorular yanıtlanacaktır. Ayrıca ilgili çağrılara yönelik olarak konsorsiyum kurulmasına da fırsat verilecektir. 

IHI çağrılarına başvuru yaparak, sağlık alanında çığır açıcı, disiplinlerarası ve sektörler arası araştırma ve yenilik faaliyetlerini gerçekleştirecek iş birlikleri kurabilir, hasta odaklı bir araştırma ekosistemine dahil olarak, hastalar ve toplum için somut fayda yaratacak proje ekiplerinde yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

IHI Bilgi Günü Konsrsiyum

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.