Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Kültürel Miras Için Avrupa İşbirliği Bulutu 2024 Bilgi Günü

14/06/2024 14:49:16 - 14/06/2024 14:49:16 - 22 Okunma

Kültürel Miras için Avrupa İşbirliği Bulutu (A European Collaborative Cloud for Cultural Heritage ECCCH) 2024 çağrıları kapsamında aşağıdaki beş çağrı başlığı 18 Haziran 2024 tarihinde açılıp 22 Ocak 2025 tarihinde kapanacaktır. 

Söz konusu çağrılara yönelik çevrim içi Bilgi Günü 14 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecektir.

Etkinliğe kaydolmak için https://research-innovation-community.ec.europa.eu/events/PPEJ9HicvzaPEJygXFl3Y/overview sayfasını ziyaret edebilir ve “I’m interested” butonuna tıklayarak kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz. 

ECCCH çağrılarında ortaklar bulmak ve konsorsiyumlara ulaşmak için https://cluster-2-brokerage-event.b2match.io/signup sayfasından proje pazarına kaydolabilir ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Buraya kaydınız esnasında ilgilendiğiniz her bir çağrı başlığı için ayrı ayrı “Marketplace/Opportunities” bileşeni eklemeniz önemle tavsiye edilir. Bu eklemeler profilinizi daha çekici hale getirecek ve ortak olarak konsorsiyumlara davet almanızı kolaylaştırabilecektir. 

Ufuk Avrupa PRogramı’nda yeni açılan çağrılara daha önce benzer konularda proje yazmış ekipler tekrar başvuru yapabilmektedirler. Bu sebeple, yukarıdaki çağrılara ortak olarak dahil olmak istiyorsanız, çağrılara proje hazırlayabilecek koordinatörlere ulaşmak için eski projelerin bilgilerinin bulunduğu Cordis web sayfasını ziyaret ederek “Search” kısmında ilgilendiğiniz başlığa özel anahtar kelimeleri aratıp benzer projeleri bulabilirsiniz. Daha sonrasında ise bu projelerin kendi web sayfaları üzerinden proje ortaklarına ve koordinatörlerine ulaşıp e-posta yolu ile yeni proje hazırlayıp hazırlamadıklarını kontrol edebilir ve ortak olma isteğinizi iletebilirsiniz. Bu e-postada o başlıkta alabileceğiniz görevleri ve yetkinliklerinizi de detaylı bir şekilde anlatmanız tavsiye edilir. 

Duyurularımızdan haberdar olmak için https://ufukavrupa.org.tr/tr/e-bulten adresine üye olmayı unutmayınız.

 

Kültürel Miras Avrupa İşbirliği Bulutu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.