Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

Yenilikçi Sağlık Girişimi (Ihi)-Kardiyovasküler Hastalıklar, Osteoartrit, Dijital Sağlık Ve Yenilikçi Sağlık Teknolojileri Konulu Çağrılar

14/06/2024 14:51:32 - 14/06/2024 14:51:32 - 28 Okunma

Değerli Araştırmacılar,

Sağlık alanındaki araştırma ve yenilik projelerine fon sağlayan bir kamu-özel sektör kurumsallaşmış ortaklığı olan Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) tarafından yakın zamanda başvuruya açılacak olan IHI-8 Çağrıları taslak olarak paylaşılmıştır. 

IHI-8 Çağrısı (İki aşamalı):

Araştırmacılara konsorsiyum kurmak için yeterli zamanı tanıyabilmek için ilgili çağrılar hazırlık aşamasında iken paylaşılmaktadır, ancak çağrılarla ilgili değişiklik olabileceği dikkatlerinize sunulmaktadır. 

Bilgi Günü: Hazırlık aşamasında olan IHI-8 çağrılarına yönelik 17-21 Haziran 2024 tarihinde bir bilgi günü gerçekleşecektir. Bilgi gününde başvuru kuralları paylaşılacak, çağrılar özelinde bilgilendirme yapılacak ve çağrılarla ilgili sorular yanıtlanacaktır. Ayrıca ilgili çağrılara yönelik olarak konsorsiyum kurulmasına da fırsat verilecektir. 

  • İlgili etkinliğe katılım sağlanabilmesi için kayıt yaptırılması gerekmektedir. 

  • Toplantı ajandasına ve bilgi günü ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu link üzerinden erişebilirsiniz. 

Ortak Arama Platformu: Konsorsiyumları kurmak üzere potansiyel ortaklıkların oluşturulabilmesi amacıyla hayata geçmiş olan Proje Pazarı Platformundan faydalanmanızı tavsiye ediyoruz.

Kurulacak olan konsorsiyumlarda, akademisyenler, sanayi sektör temsilcileri, KOBİ’ler, hasta grupları, hasta organizasyonları, klinisyenler, düzenleyiciler, yasal uzmanlar, politika yapıcılar gibi birçok aktör yer alabilmektedir.

IHI çağrılarına başvuru yaparak, sağlık alanında çığır açıcı, disiplinlerarası ve sektörler arası araştırma ve yenilik faaliyetlerini gerçekleştirecek iş birlikleri kurabilir, hasta odaklı bir araştırma ekosistemine dahil olarak, hastalar ve toplum için somut fayda yaratacak proje ekiplerinde yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz. 

 
Ufuk Avrupa Sağlık Kümesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.