Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi

İklim Değişikliğine Uyum Misyonu Güncel Gelişmeler

14/06/2024 14:54:19 - 14/06/2024 14:54:19 - 28 Okunma

İklim Değişikliğine Uyum Misyonu ile İlgili En Son Fırsatlar, Etkinlikler ve Güncellemeler:
 

İklim Değişikliğine Uyum Misyonu Topluluğu Futurium'a taşınıyor. 

İşbirliği yapabileceğiniz ve bilgi paylaşabileceğiniz canlı ve destekleyici bir çevrimiçi alan oluşturmak için varlığınız ve katılımınız çok önemli. Yeni web sitesi, deneyiminizi artırmak ve uyum çalışmalarınızı desteklemek için bir dizi özellik ve avantaj sunmakta.

Çevrimiçi Uygulama Topluluğuna erişmeye devam etmek ve yeni özelliklerden faydalanmak için yeni web sitesine kayıt olmanız gerekmekte. Kayıt olduktan sonra Futurium'dan siteye katılmanız için bir davet gelecektir.  

Kayıt süreciyle ilgili herhangi bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız olması halinde lütfen yardım masasıyla iletişime geçiniz.

 

Yaklaşan Etkinlikler

  • 2024 Misyon Çağrısı için Bölgeler ve Ar-Ge Aktörleri İçin Eşleştirme Etkinliği

Bölgeler, yerel otoriteler ve araştırma ve yenilik (R&I) paydaşları arasında işbirliğini teşvik etmek için etkileşimli ve ilgi çekici bir eşleştirme etkinliğine katılabilirsiniz. Etkinliğin amacı 2024 İklim Değişikliğine Uyum Misyon Çağrısı için çekici proje önerileri hazırlayacak ortaklıkların oluşturulmasını kolaylaştırmaktır. 

İklim Değişikliğine Uyum Misyonu 2024 çağrısında yer alan ve demonstrasyona yönelik önceliklendirilen 4 konu başlığı özelinde Avrupa Komisyonu tarafından çevrimiçi uluslararası proje pazarı etkinliği 5 Haziran 2024 tarihinde Türkiye saati ile 11.00-13.00 saatlerinde düzenlenecektir.

Etkinlik özelinde daha önce yapılan haberimize ulaşmak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

  • İlerlemeyi Takip Etme: İklim Adaptasyonunda İzleme ve Değerlendirme

20 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek olan çevrimiçi etkinlik, uyum eylemlerinin ilerlemesini izlemek ve sonuçlarını değerlendirmek için yapılandırılmış bir yol geliştirmenin nasıl yapılacağını sunmayı ve uyum planlama döngüsünün kritik altıncı adımına (İzleme, Değerlendirme ve Öğrenme) odaklanmayı amaçlamaktadır.

Etkinlikte Lizbon Metropol Alanı (Portekiz), Navarra (İspanya) ve Cascais (Portekiz) bölgelerinin sahada edindikleri deneyimler, izleme ve değerlendirme çerçevelerini nasıl geliştirdikleri konusunda bilgi verilecektir.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen buraya tıklayın.

 

Geçmiş Etkinlikler

  • Misyon Forumu

İklim Değişikliğine Uyum Misyonu Üçüncü Forumu 23 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşmiştir. 450'den fazla katılımcı hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak katılım sağlamıştır. Forum, başarıların ve zorlukların vurgulanmasına, görüş alışverişinde bulunulmasına ve Misyonun gelecekteki yönünü şekillendirmek için katılımcılara fırsat sunmuştur. 

Etkinlik oturumlarının tamamını bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

İklim Değişikliği Uyum Misyonu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.